Arbeta hos oss

Nordanstigs kommun tar över hemtjänsten från juni 2021
Personlig assistans övergick till Livihop från april 2021

Våra medarbetare är vårt företags viktigaste tillgång. Därför är vi måna om att alla som jobbar hos oss ska må bra och få den utbildning de behöver. Vill du bli vår medarbetare kan du anmäla ditt intresse i formuläret på den här sidan.

Vill du jobba hos oss?

Vill du arbeta inom hemtjänsten?

Vi erbjuder dig ett varierande och viktigt arbete! Hos oss får du arbeta med härliga arbetskamrater i mindre arbetslag där ni tillsammans tar ansvar för att våra kunder får bästa tänkbara omsorg.

Följ med under en dag i hemtjänsten! - En sommarvikarie berättar...

Varmt välkommen att höra av dig om du vill jobba hos oss!

Du kan hör av dig till Eva eller Anita om du vill veta mer, eller skicka in en intresseanmälan här.

 


I din anställning hos oss

För att du som är medarbetare hos oss ska kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du mår bra och har den kunskap och utbildning du behöver. Bland annat är det viktigt med kollektivavtal, försäkringar och annat som för dig är bra anställningsvillkor.

 

Kollektivavtal

Mitt Liv är medlem i Vårdföretagarna som har kollektivavtal med Kommunal. Det är det fackförbund som du skulle kunna vara medlem i. Kollektivavtalet beskriver dina rättigheter och skyldigheter. Genom kollektivavtalet omfattas du som anställd av bland annat avtalförsäkringar som till exempel avtalspension och olycksfallförsäkring.

Arbetstid

Som medarbetare hos oss jobbar du i genomsnitt 37 timmar per vecka. I arbetstiden ingår de regelbundna arbetsplatsträffar vi har.

Din utbildning

Vi vill att du som jobbar hos oss ska ha utbildning som passar mot uppdraget. Du kan till exempel vara undersköterska om du ska jobba med hemtjänst. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Vi ger dig fortbildning och utbildning utifrån din tidigare erfarenhet och ditt behov för ditt uppdrag.

 

Humla 

Gör en intresseanmälan om du vill bli vår medarbetare!

Anmäl ditt intresse till oss om du vill bli en av Mitt Livs medarbetare, så hör viav oss till dig per telefon för att berätta mer och bestämma tid för en träff. Du behöver inte skicka in ditt CV eller referenser nu, bara fylla i vårt formulär.

Här kan du anmäla ditt intresse för jobb hos Mitt Liv
Om du sedan blir aktuell för jobb hos oss försöker vi passa ihop dig med en kund.

Kontakta oss på telefon

Du får gärna höra av dig till oss på telefon om du har frågor. Telefonnummer hittar du på vår kontaktsida.

Kontakta oss


En morgon innan hemtjänsten far iväg på dagpasset. Anita funderar tillsammans med medarbetarna kring hur olika förändringar ska lösas på bästa sätt under dagen.