Arbeta hos oss

Våra medarbetare är vårt företags viktigaste tillgång. Därför är vi måna om att alla som jobbar hos oss ska må bra och få den utbildning de behöver. Vill du bli vår medarbetare kan du anmäla ditt intresse i formuläret på den här sidan.

Jobb du kan söka just nu:

 

Personlig assistent på 100% till Nordanstig


Vi söker dig som vill jobba hos en 60-årig rullstolsburen man som behöver hjälp med allt i sin vardag, även sondmatning.

Arbetstiden är schemalagd med dygnspass. Anställningen är på 100 % så länge som uppdraget varar. Din personliga lämplighet är avgörande för en anställning och du behöver ha erfarenhet av omvårdnadsarbete.


Tillträde snarast enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kan du ringa till Anita eller Eva på telefon 0652-302 40
eller skicka in en intresseanmälan.

Vill du jobba hos oss i sommaren?

 

Du som vill jobba hos oss sommaren 2019 är varmt välkommen med din ansökan redan nu.Vi söker vikarier främst inom hemtjänst men även inom personlig assistans.

Vi erbjuder dig tjänst på 75-100% som sommarvikariat med roliga och givande arbetsuppgifter i team med härliga arbetskamrater!

Välkommen att höra av dig!
Ring till Anita eller Eva på telefon 0652-302 40
eller skicka in en intresseanmälan.

Hemtjänstens bil

En dag i hemtjänsten kan var så här

En sommarvikarie berättar...
I din anställning hos oss

För att du som är medarbetare hos oss ska kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du mår bra och har den kunskap och utbildning du behöver. Bland annat är det viktigt med kollektivavtal, försäkringar och annat som för dig är bra anställningsvillkor.

 

Kollektivavtal

Mitt Liv är medlem i Vårdföretagarna som har kollektivavtal med Kommunal. Det är det fackförbund som du skulle kunna vara medlem i. Kollektivavtalet beskriver dina rättigheter och skyldigheter. Genom kollektivavtalet omfattas du som anställd av bland annat avtalförsäkringar som till exempel avtalspension och olycksfallförsäkring.

Arbetstid

Som medarbetare hos oss jobbar du i genomsnitt 37 timmar per vecka. I arbetstiden ingår de regelbundna arbetsplatsträffar vi har.

Din utbildning

Vi vill att du som jobbar hos oss ska ha utbildning som passar mot uppdraget. Du kan till exempel vara undersköterska om du ska jobba med hemtjänst. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Vi ger dig fortbildning och utbildning utifrån din tidigare erfarenhet och ditt behov för ditt uppdrag.

Om att jobba som personlig assistent

Personlig assistent är ett yrke där du assisterar någon som har rätt till personlig assistans i hans eller hennes vardagliga liv. Arbetsuppgifterna är olika hos olika personer och därför är det viktigt att du har egenskaper som att vara lyhörd, flexibel och kan visa repekt. När du börjar som peronlig assistent får du alltid särskild introduktion för just den person du ska jobba åt.

En dag i hemtjänsten kan var så här

Hemtjänstens bil

En sommarvikarie berättar...


 

 

 

Humla 

Gör en intresseanmälan om du vill bli vår medarbetare!

Anmäl ditt intresse till oss om du vill bli en av Mitt Livs medarbetare, så hör viav oss till dig per telefon för att berätta mer och bestämma tid för en träff. Du behöver inte skicka in ditt CV eller referenser nu, bara fylla i vårt formulär.

Här kan du anmäla ditt intresse för jobb hos Mitt Liv
Om du sedan blir aktuell för jobb hos oss försöker vi passa ihop dig med en kund.

Kontakta oss på telefon

Du får gärna höra av dig till oss på telefon om du har frågor. Telefonnummer hittar du på vår kontaktsida.

Kontakta oss


En morgon innan hemtjänsten far iväg på dagpasset. Anita funderar tillsammans med medarbetarna kring hur olika förändringar ska lösas på bästa sätt under dagen.