Aktuellt - nya artiklar


Den 13 oktober 2010 nominerades vi till priset ”Årets nyföretagare” som ett av tre företag från Hälsingland

NyföretagarCentrum Hälsingland har nu valt sina tre kandidater till utmärkelsen Årets nyföretagare och en av kandidaterna är "trion bakom Mitt Liv".

– Det är med stor glädje vi nominerar de nio entreprenörerna bakom tre nya tjänsteföretag till utmärkelsen Årets nyföretagare, säger Jörgen Bengtson, verksamhetschef för NyföretagarCentrum Hälsingland i sitt pressmeddelande idag den 13 oktober 2010.

Så här kan vi läsa om Mitt Liv i pressmeddelandet från NyföretagarCentrum:

NyföretagarCentrum nominerar trion bakom Mitt liv till Årets nyföretagare med motiveringen:

– Eva Gottvall-Bruno lämnade sin anställning som chef för äldre- och handikappomsorgen i Nordanstigs kommun för att förverkliga idéer om ett omsorgsföretag tillsammans med Anita Andersson och Jennie Sanchez, som också hade trygga kommunala anställningar. I april 2010 startade de ett omsorgs- och hushållstjänsteföretag som ett halvår senare har 20 årsarbetare.

Mitt liv omsorgsspecialisten (ML Omsorgsspecialisten AB) har sin bas i Harmånger. Företaget säljer personlig assistanstjänst och hemtjänst enligt Lagen om valfrihetssystem (LOV), hushållsnära tjänster med eller utan rut-avdrag, kontorsstädning och utbildning i LSS-lagstiftning. Grundartrion vände sig till NyföretagarCentrum i Nordanstig inför starten, där företagsrådgivaren Karin Berglöf-Danielsson hjälpte dem med affärsplanen.

– Det har gått bättre än vi tänkt oss och vi har fått väldigt bra respons, säger Eva Gottvall-Bruno.

Kandidater från hela Sverige till prisutdelningen den 19 oktober

Just nu utser de 200 lokala NyföretagarCentrum sina kandidater runt om i landet till korningen av Årets nyföretagare 2010.

Prisutdelningen sker tisdagen den 19 oktober på mässan Eget företag på Stockholmsmässan i Älvsjö. Man kommer även att göra några hedersomnämnanden.

Här kan du läsa mer om nomineringen


Läs hela pressmeddelandet som finns på NyföretagarCentrums webbplats

www.nyforetagarcentrum.se/halsingland

Företagarpriset gick sedan till ett assistansföretag i Södra Sverige.


Till startsidan


Logga med ttexten Mitt Liv Omsorgsspecialisten


Hör av dig om du inte hittar det du söker på vår webbplats

Kontakta oss om det är något du inte hittar på vår webbplats, eller om du vill veta mer!

Kontakt Mitt Liv

Meddelande till webbmaster